Jäseneksi

Miksi kysymme sähköpostiosoitettasi?

Käytämme jäsentiedotteiden ja jäsenmaksulaskujen lähettämiseen sähköpostia.

Mihin tarvitaan salasanaa?

Sähköpostiosoitteesi toimii myös käyttäjätunnuksenasi. Käyttäjätunnuksen ja itse luomasi sanasanan avulla pääset milloin vain kirjautumiaan omiin jäsentietoihisi ja päivittämään ne.

Kirjautuneena pääset myös jäsensivuillemme.

Entä jos minulla ei ole vielä sähköpostia?

Jos sinulla ei ole sähköpostia, lähetämme jäsentiedotteet ja jäsenmaksulaskut kirjepostina.

Silloin et valitettavasti voi kirjautua jäsensivuillemme etkä pääse päivittämään omia jäsentietojasi.

Suosittelemme sähköpostin hankkimista. Hyvä vaihtoehto voi olla Lääkäriliiton jäsenilleen tajoama ilmainen fimnet-sähköposti.

Miksi ruksaisin Kirje-valintaruudun?

Hyvä kysymys. Emme lainkaan suosittele tämän valintaruudun ruksaamista.

Käytämme jäsentiedotteiden ja jäsenmaksulaskujen lähettämiseen sähköpostia. Sähköpostin käyttö nopeuttaa ja varmistaa tiedottamista ja jäsenmaksulaskutusta, helpottaa jäsenmaksulaskujen maksamista ja vähentää Seuran postituskuluja.

Jos kaikesta huolimatta et halua meiltä sähköpostia, ruksaa Kirje-ruutu Jäseneksi-lomakkeella. Silloin lähetämme jäsentiedotteen ja jäsenmaksulaskun kirjeenä.