Gastronominen ilta lauantaina 19.10.2019

Uutta Päijät-Hämeen lääkäriseuran syksyssä - Gastronominen ilta

Hyvä lääkäriseuran jäsen! Olet tervetullut, avec lääkäriseuran Gastronomiseen iltaan lauantaina 19.10.2019 klo 18:00 Ravintola Rouxiin Rautatienkatu 7, Lahti.

Tarjolla on seitsemän ruokalajin maistelumenu. Menun yhteyteen on mahdollista ostaa viinipaketti, myös puolikas viinipaketti on mahdollinen.

Lääkäriseura tarjoaa alkumaljan, mutta maistelumenu ja mahdolliset viinipaketit ovat omakustanteiset.

Seitsemän ruokalajin maistelumenu hinta on noin 80,- / henkilö. Tarkasta hinnasta neuvotellaan vielä. Lopullinen osallistujien määrä vaikuttaa. Halutessasi voit ostaa menuseen suunnitellun viinipaketin hintaan 68,-. Myös puolikas viinipaketti on mahdollinen. Viinipaketin ottamisesta voi päättää vasta paikan päällä.

Mukaan mahtuu noin 70 osallistujaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. Pöydät on katettu saliin ja viinihuoneeseen.

Tilaisuus järjestetään, jos osallistujia on yli 50 henkilöä. Koko ravintola on varattu vain meidän käyttöön. Ravintola arvio menun tarjoilun vievän 4-5 tuntia.

Harkinta-aikaa ei ole paljoa. Tilaisuuden järjestämisestä pitää päättää nopeasti. Sitova ilmoittautuminen seuran sivuston kautta viimeistään perjantaina 13.9.2019 (linkki).

Ilmoittautuessa tarvittavat tiedot: Osallistujien nimi/nimet, tiedot mahdollisista ruoka-aine allergioista ja yliherkkyksistä, mahdolliset pöytätoiveet.

- Varsinaista istumajärjestystä ei tehdä, mutta ennalta esitetyt toiveet seurueesta otetaan huomioon.

Tervetuloa ja lisätietoja

Puheenjohtaja Mikko Lavonius

0400-176 496mikkolavonius@gmail.com

PS. Ole nopea. Kaksi paikkaa meni jo. Olemme Sirkun kanssa tulossa.